نام و نام خانوادگی |
رشته و گرایش |
رتبه علمی |
زمینه تحقیقاتی اول |
زمینه تحقیقاتی دوم |
دکتر محمد حجت الاسلامی |
مهندسی علوم و صنایع غذایی |
دانشیار |
رئولوژی/ صنایع قند |
انتقال حرارت و مکانیک سیالات |
دکتر هومان مولوی |
مهندسی علوم و صنایع غذایی |
استادیار |
نشاسته و خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی |
فراورده های غلات |
دکتر فاطمه نجاتی |
مهندسی علوم و صنایع غذایی |
استادیار |
میکروبیولوژی مواد غذایی |
فراورده های لبنی |
دکتر نفیسه جهانبخشیان |
مهندسی علوم و صنایع غذایی |
استادیار |
مدل سازی عددی فرایندهای حرارتی |
کنسروسازی و فرایند انجماد |
دکتر مریم جعفری |
مهندسی علوم و صنایع غذایی |
استادیار |
صنایع روغنهای خوراکی |
شیمی مواد غذایی |
مهندس سید مجید هاشمی |
تغذیه |
مربی |
پروبیوتیک ها و خواص آنها |
غنی سازی مواد غذایی و اثرات در بیماریها |