دوره های اموزشی صنایع غذایی
دوره کارشناسی )پیوسته و ناپیوسته)
دوره کارشناسی مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی با هدف تربیت کارشناسانی با توانایی تولید و کنترل کیفیت محصولات غذایی در کارخانجات و مراکز وابسته دایر گردیده است. بطور کلي، دانشجويان فارغ‌التحصيل در دوره کارشناسی توانايي‌هاي زير را کسب خواهند کرد:
  • شناخت ترکیبات شیمیایی مواد غذایی و نحوه اندازه‌گیری آنها.
  • آشنایی با ویژگی‌های میکروبی مواد غذایی و تولید فرآورده‌های تخمیری.
  • آشنایی با اصول کنترل کیفیت مواد غذایی.
  • تولید و فرآوری انواع محصولات غذایی.
  • آشنایی با مباحث مهندسی صنایع غذایی از قبیل انتقال حرارت، انتقال جرم، طراحی فرآیندهای غذایی، ویژگی‌های تجهیزات صنایع غذایی و طراحی کارخانجات تولید مواد غذایی.
  • تولید محصولات جدید غذایی با توجه به نیاز بازار مصرف.
  • تعیین بهترین شرایط نگهداری و انبارداری محصولات کشاورزی و غذایی.
دانشجویان کارشناسی پیوسته برای فراغت از تحصیل نیاز به گذرانیدن 140 واحد درسی( به غیر از دروس روخوانی قران، وصایای امام (ره)، دانش خانواده و جمعیت و دروس پیش دانشگاهی) در چهار سال (هشت نیمسال تحصیلی) را دارند.
چارت دروس کارشناسی پیوسته صنایع غذایی
چارت دروس کارشناسی ناپیوسته صنایع غذایی
 

دوره کارشناسی ارشد

گروه علوم و صنایع غذایی در دوره کارشناسی ارشد در گرایش فناوری مواد غذایی پذیرش دانشجو دارد. در این دوره دانشجویان دانش لازم در ارتباط با مدلسازی فرآیندهای غذایی، ویژگی‌های فیزیکی مواد غذایی، ویژگی‌های شیمیایی ترکیبات غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، روش‌های نوین آزمایشگاهی و تکنولوژی‌های تکمیلی صنایع غذایی را کسب می‌کنند. از اهداف این دوره تقویت دانش تئوریک و توانایی‌های پژوهشی برای فعالیت در مراکز آموزشی به منظور تدریس در مقاطع کاردانی و کارشناسی و همچنین پژوهشی و مدیریتی در کارخانه­های تولید مواد غذایی و ادارات وابسته می‌باشد.
دانشجویان پذیرفته شده در دوره كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی با گذرانیدن 24 واحد درسی و 6 واحد پایان نامه فارغ التحصیل می‌شوند. دانشجویان پس از گذراندن دروس در نیمسال سوم، پروپوزال پایان نامه خود را تحت راهنمایی یک عضو هیئت علمی به تصویب تحصیلات تکمیلی دانشگاه می‌رسانند و سپس تحقیقات عملی پایان‌نامه را انجام می‌دهند. امکان دفاع از پایان نامه حداقل پس از گذشتن 6 ماه از زمان تصویب موضوع پروپوزال فراهم می شود.
 چارت دروس

دوره دکتری

در حال حاضر گروه علوم و صنایع غذایی در مقطع دکتری در 2 گرایش زیست فناوری صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی پذیرش دانشجو دارد. در این دوره دانشجویان در سه ترم اول بسته به گرایش تحصیلی دروس نظری و عملی مختلف را گذرانده و سپس پژوهش بر روی رساله را انجام می‌دهند. از اهداف این دوره ضمن تقویت دانش تئوریک در زمینه علمی و ایجاد توانایی‌های لازم پژوهشی به منظور ارتقای سطح دانش جهانی و رفع معایب صنعت، آماد‌­سازی دانشجویان به منظور فعالیت به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها و همچنین مراکز پژوهشی صورت می‌گیرد.
دانشجویان پذیرفته شده در دوره دکتری علوم و صنایع غذایی با گذرانیدن 14 واحد دروس الزامی، 10 واحد دروس جبرانی، 4 واحد دروس اختیاری و 18 واحد رساله فارغ التحصیل می‌شوند. دانشجویان بعد از اتمام دروس، پروپوزال رساله خود را تحت راهنمایی یک یا دو عضو هیئت علمی به تصویب تحصیلات تکمیلی دانشگاه می‌رسانند.
 چارت دروس


 
لینکهای مفید
صنایع غذایی
علوم دامی
زراعت وگیاهان دارویی
آیین نامه ها و فرمها